söndag 2 maj 2010

Tonfisk Pasta!

Här är ett av dem enklaste och godaste pastasåserna jag vet. 
Tonfisk Pasta
Ingredienser:
  • 5 stora champinjoner
  • 1 paket bacon (140 g)
  • 1 burk tonfisk (185 g)
  • 1 knippe persilja (20 g)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 dl vittvin
  • 3 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 äggula
  • Salt och Peppar
Gör så här: Skiva champinjonerna och baconet, Fräs i lite smör. Pressa i vitlöksklyftan och häll på det vita vinet. Rör i tonfisken. Tillsätt grädden och mjölken. Fin hacka persiljan och rör sedan i den. Sänk värmen något och rör i äggulan. (Snabbt eftersom den annars stelnar i klumpar) ;-) Låt puttra en stund och smaka av med salt och peppar. Servera med valfri pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar